Fevziye Yazıcıoğlu Kızılay Anaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ; geleceğin dünyasına yön veren, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, yeniliklere açık, araştıran, uygulayan , üreten, hoşgörü, özgüven , sevgi ve saygı temeline dayanan çağdaş çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Sürekli değişmekte olan dünyanın hızını yakalayıp; çocukları bedensel, zihinsel, sosyal, duygusal ve ahlaki bakımdan geliştiren, Yapıcı, yaratıcı bireyler olmalarını sağlayan, Özgüven, sorumluluk, bilincini geliştiren, İnsan haklarına saygılı, ülkesine faydalı olan, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlere sahip, sağlam kişilik ve karaktere sahip bireyler yetiştiren bir kurumuz.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fevziyeyazicioglukizilayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAMANLI MAH. YİĞİTLER CAD. KIZILAY ANAOKULU BLOK NO 65/1 YILDIRIM / BURSA

Öğretim Şekli :Tam Gün(Normal) Eğitim

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 10km´dir.